Privéles

Om te beginnen willen we vertellen dat we ontzettend veel ervaring hebben met honden. Logisch want we werken al bijna 23 jaar met enorme roedels honden. En dan heb je zoveel praktijkervaring, daar kan geen instructeur tegenop.

We geven dan ook graag advies in de omgang met uw hond. We hebben al tientallen "zgn" moeilijke honden gezien van mensen die zich geen raad meer wisten met hun hond. Uitvallen naar andere honden is dan het ergste probleem. En dat is ook heel lastig. Je kunt niet meer ontspannen wandelen op straat, en de hond gaat niet meer "los" van zijn riem. Daardoor wordt hij weer"opgefokter", de hond wil nl ook even lekker racen en rennen.

In alle afgelopen jaren konden we bijna elke hond helpen ( en hun baasjes), uiteindelijk werd verder elke " moeilijke" hond een leuke hond die wel degelijk kan spelen en ravotten en eindelijk bij ons heeft geleerd tot hoever hij kan en mag gaan. Eigenlijk zijn zelfs de meest dominante honden heel erg leuk, die rossen en spelen uiteindelijk het meest en zijn nergens bang voor. Alleen hebben wij ze geleerd tot waar ze mogen gaan.

Kortom; we helpen graag en geven dan priveles, en helpen u weer wat vertrouwen te krijgen in uw hond. Als u nl u "moeiljke" hond bij ons in een groep met nog 50 honden ziet spelen, komt het vertrouwen weer langzaamaan terug. En dat is wat we graag willen. Dat, en een hond die weer eens los kan spelen en rennen, totdat zijn tong "op zijn knieeen hangt", zonder dat hij of zij uitvalt naar elke hond in zijn buurt...

Vraag ernaar bij Bram Bonhof, 06 26 162 015,  neem gerust contact met ons op.

De tarieven zijn euro 25,00 voor het intakegesprek.... en 65,00 euro voor elke volgende les ( ong 60-70 minuten)

We gaan ervan uit dat ongeveer 2-4 lessen nodig zijn
Soms zijn er niet eens lessen nodig, maar adviseren we om de hond eens naar de speeltuin te brengen, zodat de goede gewoontes( en lekker spelen met andere honden) weer terug in de hond komen!!!

Contact

Dogrun
Magneet 1
1446 XD Purmerend

06-26162015
360 graden Google maps kijkje bij Dogrun

360 graden Google maps kijkje bij Dogrun

Geplaatst op: 2018-09-16

Nog niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Kijk dan eens hier via google maps bij ons binnen.    

Lees meer Meer nieuws
Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

Geplaatst op: 2018-05-15

Iedere dag maken wij filmpjes en foto’s van de honden bij de dagopvang. Dit kunt u volgen op Facebook. Grote kans dat u uw hond voorbij ziet komen.

Lees meer Meer nieuws