Hondendagopvang

Voor de hondendagopvang hebben wij een supergroot omheind bos van 2 hectare tot onze beschikking.

Ook kunnen de honden als ze dat willen naar binnen, niet alle honden hebben er zin in om de hele dag te lopen of te spelen en bovendien is het niet altijd mooi weer. We hebben twee blokhutten aan elkaar gemaakt en het terras ervoor overkapt. In totaal ongeveer 400 vierkante meter. We hebben er bankjes neergezet, waar ze lekker op kunnen liggen.

Op een warme zonnige dag kunnen ze verkoeling zoeken onder 1 van de vele schaduwplekken in ons bos.

Wij hanteren geen vaste breng en ophaaltijden.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 06.30 – 18.00 uur.

U kunt kiezen uit een 10-ritten kaart, een 3,4 of 5 daags abonnement. Per maand kunt u wisselen van abonnement of een 10- ritten kaart aanschaffen. Abonnement is per maand opzegbaar. Een 10-ritten kaart is 1 jaar geldig.

Een dagdeel kan ook. Dat is van 06.30 tot 12.30 uur of tussen 12.30 – 18.00 uur.

Ook pups vanaf 5 maanden kunnen bij ons terecht in overleg. Een vereiste is wel dat ze dan volledig ingeënt zijn. Het advies is om ook tegen kennelhoest te enten. Het is mogelijk dat de jonge honden hun extra voeding tussen de middag aangeboden krijgen.

Om gebruik te maken van de dagopvang wordt er eerst een kennismaking met hond en baas ingepland. Dat is op een zaterdag om 11 uur één maal per maand.

Als dit tijdstip echt niet mogelijk is kunnen we in overleg een andere dag inplannen.

We hebben wel enkele voorwaarden.

  • Honden die echt agressief zijn, mogen niet komen spelen.
  • De honden moeten volgens schema zijn ingeënt eer ze kunnen komen.
  • Hoog risico honden nemen wij niet aan

Verder is het belangrijk om te weten dat er ook een risico aan zit als de honden bij ons komen. Ze kunnen zich met spelen bezeren, verstappen of een wond oplopen.

Belangrijk om te weten is dat Dogrun niet aansprakelijk is.

Geïntereseerd?

Kom gerust een keertje langs

Op afspraak kun je op zaterdag bij Bram terecht voor kennismaking en informatie over de hondenspeeltuin. Op deze dag is het een stukje minder druk, zodat we in alle rust kunnen praten en de nieuwe honden kunnen wennen.

Neem direct contact op

Contact Formulier