Hondenuitlaatservice

Dogrun heeft ook haar eigen hondenuitlaat service. Wij rijden in Purmerend, Zuid- Oost Beemster.

De honden worden door ons opgehaald en zijn minimaal 1,5 uur in het bos.Vaak wordt het zelfs twee uurtjes rennen, spelen en ravotten. Daarna worden ze weer thuisgebracht.

U kunt er eventueel ook voor kiezen om de dagopvang en de uitlaatservice te combineren.

De tijd dat de hond bij u thuis opgehaald wordt, varieert afhankelijk van de route die de bussen rijden.

Bij Dogrun maakt het niet uit of u 1 dag gebruik maakt van de uitlaatservice of iedere dag. Als u maar een dag van te voren appt of belt dat u uw hond op wilt laten halen. U kunt kiezen uit een 10-ritten kaart, een 3-, 4- of 5 daags abonnement. Per maand kunt u wisselen van abonnement of een 10- ritten kaart aanschaffen. Abonnement is per maand opzegbaar. Een 10-ritten kaart is 1 jaar geldig

Wij rijden niet op zaterdag en zondag.

Ook pups vanaf  5 maanden kunnen bij ons terecht. Een vereiste is wel dat ze dan volledig ingeënt zijn. Het advies is om ook tegen kennelhoest te enten. Het is mogelijk dat de jonge honden hun extra voeding tussen de middag aangeboden krijgen.

Om gebruik te maken van de uitlaatservice wordt er eerst een kennismaking met hond en baas ingepland. Dat is op een zaterdag om 11 uur één maal in de maand.

Als dit tijdstip echt niet mogelijk is kunnen we in overleg een andere dag inplannen.

We hebben wel enkele voorwaarden.

  • Honden die echt agressief zijn, mogen niet komen spelen.
  • De honden moeten volgens schema zijn ingeënt eer ze kunnen komen.
  • Hoog risico honden nemen wij niet aan.

Verder is het belangrijk om te weten dat er ook een risico aan zit als de honden bij ons komen. Ze kunnen zich met spelen bezeren, zich verstappen of een wond oplopen.

Belangrijk om te weten is dat Dogrun niet aansprakelijk is.

Geïntereseerd?

Kom gerust een keertje langs

Op afspraak kun je op zaterdag bij Bram terecht voor kennismaking en informatie over de hondenspeeltuin. Op deze dag is het een stukje minder druk, zodat we in alle rust kunnen praten en de nieuwe honden kunnen wennen.

Neem direct contact op

Contact Formulier