Over ons

Over ons

Wij willen ons Dogrun team hier even aan u voorstellen

Ons team bestaat uit 5 zeer ervaren medewerkers, onder leiding van Bram Bonhof, eigenaar van Dogrun. Allemaal met grote passie en liefde voor jullie honden. Bram is al 15 jaar het gezicht van Dogrun. Jullie honden zijn dan ook in vertrouwde handen bij ons.

Op afspraak kun je op zaterdag bij Bram terecht voor kennismaking en informatie over de hondenspeeltuin. Op  deze dag is het een stukje minder druk, zodat we in alle rust kunnen praten en de nieuwe honden kunnen wennen.

Uitlaatservice

Dogrun heeft ook haar eigen hondenuitlaat service. Wij rijden in Purmerend, Zuid- Oost Beemster.

Hondendagopvang

Wij bieden de mogelijkheid tot het halen en brengen van de honden door heel Purmerend, Zuid-Oost Beemster, Edam en Volendam.

Kattenverzorging

We verzorgen ook uw huisdieren aan huis als u op vakantie bent.

Dogrun is uniek in Nederland en beschikt over maar liefst 2 hectare eigen bos met daarop wandelpaden en verwarmde blokhutten voor de hond die even wil uitrusten.

Naast de dagopvang bieden wij ook de mogelijkheid tot het halen en brengen van de honden door heel Purmerend, Zuid-Oost Beemster, Edam en Volendam. Verder kan u ook gebruik maken van de kat-vakantie-service.

Tijdens uw vakantie komen wij dan dagelijks langs om kattenbak, voeding en vers water te verzorgen voor uw kat(ten). Zo blijven ze in hun vertrouwde omgeving en is er geen stress zoals bij het plaatsen in een pension.

Geïntereseerd?

Kom gerust een keertje langs

Op afspraak kun je op zaterdag bij Bram terecht voor kennismaking en informatie over de hondenspeeltuin. Op deze dag is het een stukje minder druk, zodat we in alle rust kunnen praten en de nieuwe honden kunnen wennen.

Neem direct contact op

Contact Formulier